LekkerFit!

Welkom op de pagina van Lekker Fit!.

 

Leuk dat u komt kijken!

 

Meester Gino geeft maandag, donderdag en vrijdag les in de Bonte Koe en op woensdag in het speellokaal van school.

BERICHTEN

19 okt 2018 - Even voorstellen......Meester Gino
Preview foto Hallo iedereen!

Mijn naam is Gino Blom, ik ben 23 jaar en geboren en getogen in Pernis. Zelf ben ik begonnen op ’t Waterschip. Ik ben naar de Angelus Merula (nu Scala) gegaan om vervolgens mijn Mavo af te ronden. Ik besloot geen Havo te doen maar verder te gaan op het Albeda Mbo Sport en Bewegen in Rotterdam. Hier heb ik niveau 4 in 3 jaar afgerond met een specialisatie in Tennis. Na het Albeda ben ik doorgegaan naar het Hbo. Ik heb de Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding (Halo) in 4 jaar afgerond.

Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen bij juf Daisy. Tijdens deze stages viel mij op hoe sportief de kinderen op de Plataan zijn. Hetgeen ik wil stimuleren om ieder kind op zijn/haar eigen niveau te begeleiden in zijn/haar ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren i.p.v. altijd voorzeggen wat hij/zij moet doen. Ik wil dat de kinderen net zoveel plezier hebben in het bewegen als het plezier dat ik altijd heb tijdens het bewegen. Naast het stimuleren van plezier en sporten, is het mijn doel om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met gezonde voeding. Deze combinatie is niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst van het kind van groot belang.

Naast de activiteiten op school, zal ik mezelf ook bezig houden met de naschoolse gym. Iets waarbij iedereen welkom is om lekker te bewegen!

Zelf voetbal ik in de selectie van vv Pernis en ben ik een fanatiek darter. Tot voor kort tenniste ik ook nog maar hier had ik met mijn andere hobby’s geen tijd meer voor. Voor de rest ben ik graag met vrienden, mijn vriendin en ga ik graag dingen doen. Van terrasjes pakken tot paintballen.

Mochten er vragen, ideeën en/of opmerkingen zijn, spreek me gerust aan. Dit kan zowel op school als buiten schooltijd in Pernis.