Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3.

 

Leuk dat u komt kijken!

 

In groep 3 staan alle dagen juf Rabia en juf Nicky.

BERICHTEN

11 nov 2018 - Even voorstellen.... Juf Rabia
Mijn naam is Rabia Keskinkilic en ik woon in Rotterdam. Ik ben sinds 2008 als leerkracht werkzaam op de Plataan. Ik heb mijn Pabo opleiding in 2007 afgerond en heb een tijdje als invalleerkracht gewerkt op andere scholen. Ik ben niet getrouwd en heb geen kinderen.
Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; muziek, films, lekker eten met familie/vrienden, spannende thrillers lezen, schrijven; daar vind ik echt mijn ontspanning in.
 
Ik vind dat goed onderwijs ruimte biedt voor de leerwijze en -behoefte van ieder kind. Ruimte voor de leerling om zich op haar manier te ontwikkelen en ruimte voor de leerkracht om les te geven zoals hem/haar haar dat het beste lijkt voor het kind. Natuurlijk met het team, maar ook zeker in overleg en in samenwerking met u, als ouder, en andere partijen die bij de school betrokken zijn.

19 okt 2018 - Even voorstellen........Juf Nicky
Preview foto
Beste ouders/verzorgers,

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Nicky Remers. Sinds vorig jaar mei ben ik werkzaam op OBS De Plataan. Ik ben gestart als onderwijsassistent in groep 5 en dit schooljaar ondersteun ik bij juf Rabia in groep 3.
Nadat ik in 2015 ben afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek ben ik o.a. woonachtig geweest op Curaçao. Ook heb ik daarna vier maanden door Zuid Oost Azië gereisd.
Nu ik terug ben in Nederland vind ik het erg leuk om weer met kinderen te werken. Rabia en ik streven het doel na de kinderen naar eigen kunnen te laten presteren en hen een sterke basis mee te geven om de overstap naar groep 4 te maken. 
 
Groeten,
 
Nicky Remers .