Groep 1/2b

BERICHTEN

28 mei 2018 - mini Roparun
Preview foto Wat hebben ze goed gerend! Dit ondanks dat het zo warm was. het aantal rondjes varieerde van 3 to en met 8 rondjes. Goed gedaan hoor!

01 mei 2018 - Koningspelen 1/2B
Het was een gezellige, drukke dag maar we hebben genoten! We boften gelukkig met het weer. We hadden geen regen en stonden met de spelletjes in de luwte van de school. Na de spelletjes op het plein hebben we een tussendoortje gegeten en gedronken en zijn we naar de speeltuin gegaan. Ook daar gingen de kinderen enthousiast aan de gang. Aan het einde van de ochtend weer naar school voor een koningslunch. Daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan en hebben we .......vakantie!

29 mrt 2018 - Paasviering 2018
Preview foto Vandaag hebben we gezellig gegeten bij het Paasontbijt. De kinderen hebben zo gesmuld dat bijna alles op was. Er waren zelfs kinderen die geen trek meer hadden in hun tussendoortje of lunch.

 

Vrolijk Pasen allemaal!


29 mrt 2018 - Wandeling met de boswachter
Preview foto Op 19 maart zijn we met alle oudste kleuters een wandeling gaan maken met de boswachter in het park. We hebben een stiltespel gedaan en een groot nest gemaakt.

07 mrt 2018 - Yoga
Preview foto Vandaag hebben we voor het eerst Yoga gehad. Spannend maar ook wel rustgevend. Volgende week mogen we weer.

22 feb 2018 - Techniek in de Ontdekhoek
Preview foto Afgelopen dinsdag zijn we naar de Ontdekhoek in Rotterdam gegaan. We zijn daar allemaal leuke dingen gaan doen en ontdekken. Jammer genoeg was onze juf ziek maar gelukkig waren er moeders die heel fijn hielpen. Bedankt moeders!

15 feb 2018 - Techniekweken- de Ruimte
Preview foto We hebben het tijdens de techniekweken over de ruimte, planeten, raketten, astronauten e.d. Wij doen een telspel met aliens of maken ufo's en raketten. Tja, we zijn allemaal druk bezig. Jullie kunnen op de tentoonstelling zien wat we allemaal hebben gedaan.

21 dec 2017 - Fijne feestdagen
Preview foto Groep 1/2B wenst u allen Fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe!

14 dec 2017 - Sinterklaasviering 2017
Preview foto Nadat Sinterklaas ontvangen was door de groepen 1-4 in het speellokaal, ging hij de klassen langs. Bij ons in de klas kwam hij halverwege de ochtend langs. Spannend hoor!

22 nov 2017 - Pietenochtend
Preview foto Vandaag was het Pietenochtend. We deden allemaal spelletjes in de klassen en het speellokaal. Er kwam zelfs nog een echte Piet op bezoek!

Voor meer foto's van de Pietenochtend kunt u kijken onder het kopje foto's op de hoofdbalk.


21 nov 2017 - Eerste gym in de grote gymzaal
Afgelopen maandag kregen de oudste kleuters weer gym in de grote gymzaal. Geweldig vonden ze dat!

09 nov 2017 - Begrijpend luisteren
Van de week is de moeder van Dex komen voorlezen. De kinderen vonden dit heel leuk!

14 sep 2017 - Start schooljaar 2017-2018
Preview foto We zijn weer begonnen!