Groep 1/2a

Welkom op de pagina van groep 1/2A.

 

Leuk dat u komt kijken!

Op deze pagina ziet u wat wij zoal doen en beleven.

Met natuurlijk flink wat foto's ;)

 

Veel plezier! 

BERICHTEN

01 mei 2018 - Koningspelen 1/2A
Wat was het een gezellige dag. We boften met het weer. Geen regen! In de ochtend spelletjes op het kleine plein gedaan en naar de speeltuin gegaan. Daarna de Koningslunch en al gauw was het alweer tijd om naar huis te gaan. Vakantie!

29 mrt 2018 - Paasontbijt 2018
Preview foto Vandaag hebben we lekker gegeten bij het Paasontbijt. We hebben onze buikjes rond gegeten.

 

Vrolijk Pasen allemaal!


29 mrt 2018 - Wandeling met de boswachter
Preview foto We zijn met alle oudste kleuters en de boswachter een wandeling gaan maken door het park. We hebben een stiltespel gedaan en we hebben een heel groot nest gemaakt.

22 feb 2018 - Bezoek aan de ontdekhoek
Preview foto Afgelopen dinsdag zijn we, in het kader van techniek, naar de Ontdekhoek gegaan. Wat vonden we het spannend. Zo vaak gaan we niet met de bus weg. En dan nog wel ergens naar toe waar we allemaal leuke dingen gaan ontdekken en doen. Een geslaagd uitje.

30 jan 2018 - Voorlezen met het verteltheater
Vandaag kwam juf Baukje van Bibliotheek op school met het verteltheater. Eerst ging ze samen met de kinderen een winterschilderij met plaatjes maken. Daarna werd het verhaal van de boom van Albert verteld m.b.v. het verteltheater. Daarna deed juf Baukje nog een quiz op het digibord. De kinderen vonden het heel leuk!


30 jan 2018 - Nationale Voorleesdagen
We lezen elkaar voor tijdens de Nationale Voorleesdagen!

29 jan 2018 - Groepsdoorbroken werken groepen 1/2a, 3 en 4
De groepen hebben vrijdag groepsdoorbroken gewerkt. 

Het was heel erg leuk!


20 dec 2017 - Kerstviering 2017
Preview foto Afgelopen avond hadden we de Kerstviering. Na het zingen rondom de vuurkorf met alle klassen hadden we het Kerstdiner. Wat hadden alle ouders hun best gedaan om lekkere maar óók mooie gerechten te maken. Hier was echt veel werk aan besteed. Sommige waren echte kunstwerkjes en érg lekker. Bedankt ouders! De kinderen en wij hebben genoten!

Fijne Feestdagen allemaal!


18 dec 2017 - Nationaal Ouderenfonds
Preview foto Vandaag hebben we met zijn allen kaarten gemaakt voor ouderen die alleen zijn. Om hen een steuntje in de rug te geven in tijden waarin velen hun familie, vrienden en gezelligheid opzoeken.

14 dec 2017 - Sinterklaas 2017
Preview foto Nadat we Sinterklaas in het speellokaal hadden ontvangen, ging hij de klassen rond. Gelukkig kwam hij ook bij ons in de klas langs. De cadeaus hadden we al gekregen dus die spanning was er af maar Sint met twee pieten in de klas is toch ook erg spannend!

25 nov 2017 - Pietenochtend
Preview foto Wat was het gezellig! Alle kinderen waren verkleed als Pietje en deden zo de spelletjes op Pietendag. Gelukkig waren er genoeg moeders om te helpen. Bedankt moeders! Er kwam zelfs nog een echte Piet op bezoek!

Voor meer foto's van de Pietenochtend kunt u kijken onder het kopje foto's op de hoofdbalk.


21 nov 2017 - Eerste gym in de grote gymzaal
Afgelopen maandag kregen de oudste kleuters weer gym in de grote gymzaal. Geweldig vonden ze dat!

 

 


14 nov 2017 - Boten
Preview foto Sinterklaas is nog niet in Nederland maar de eerste boten met kapitein en matroos al wel.

20 okt 2017 - Tuinieren
Preview foto We hebben alvast een voorproefje op ons groene plein gedaan. Samen met wat kinderen onkruid gewied. Alle grasjes moesten eruit!

03 okt 2017 - Kinderboekenweek 2017
Preview foto Het thema van deze kinderboekenweek is Gruwelijk eng. Er lopen dan ook een aantal heksen bij ons in de klas. Ook hebben we heksen geverfd. Naar aanleiding van de opening van de kinderboekenweek, dat was een schimmenspel, hebben we gekeken of we de schimmen konden nadoen. Dat lukte ons heel goed. Ik ben benieuwd wat voor spannende dingen we nog de komende week gaan doen!

14 sep 2017 - We zijn weer begonnen
Preview foto Wat fijn dat we er allemaal weer zijn. Ook een aantal nieuwe kinderen bij ons in de klas. Puck helemaal nieuw en een aantal kinderen uit de klas van juf Rabia. Welkom!

We zijn natuurlijk allemaal lekker aan de slag gegaan in onze mooi opgeknapt lokaal.


06 jul 2017 - Afscheid
Preview foto Met een grote knuffel en een groepshug hebben we afscheid genomen van elkaar. Zes weken zullen we elkaar niet zien maar na de vakantie zijn we er allemaal weer! Ook de oudsten die dan in groep 3 zitten want daar kunnen we nog iedere dag naar zwaaien. Ze zitten namelijk in de klas naast ons.

Bedankt jongens en meisjes. We vonden het een heel fijn en gezellig jaar!

Juf Marian en juf Karina.


06 jul 2017 - Laatste schooldag
Preview foto De laatste schooldag ,tussen de verhuisdozen, hebben we eerst gezelschapsspelletjes gespeeld en daarna een cakeje met fruit en slagroom gegeten. Het was ondanks de rommel toch wel een feestdag. Onze oudsten waren er voor de laatste keer bij.