Afscheid nemen van juf Neiske

03 april 2016

Techniekweek op OBS De Plataan

Van 12 t/m 15 april houden wij op school een techniekweek.
Door middel van allerlei activiteiten willen wij de kinderen kennis laten maken met en hun kennis vergroten over zo veel mogelijk facetten van techniek. Techniek is namelijk overal om ons heen en de kinderen krijgen er dagelijks mee te maken. En in onze snel veranderende maatschappij zal dat alleen maar toenemen.

Techniekweek op OBS De Plataan
Activiteiten
Wij willen in de toekomst zeker meer aandacht gaan besteden aan het vak techniek en deze week zal daarvoor een goed begin zijn. En omdat het spreekwoord ‘De eerste klap is een daalder waard “ ook in deze opgaat willen wij van deze week een daverend succes maken. Er komt een Techniekmobiel en een Techniekstand waarin kinderen allerlei proefjes kunnen doen, er is een ‘beweegactiviteit‘ die met techniek te maken heeft, we maken werkstukken over techniek, er zijn uitstapjes en gastlessen.

Hulp gezocht!

Ook u kunt een bijdrage leveren aan het slagen van deze activiteit. Voor vrijdag 15 april (maar als u alleen maar kan op een andere dag die in deze week valt is dit ook te regelen) zijn wij op zoek naar mensen die werkzaam zijn in een technisch beroep en daar op school over willen vertellen. Dat kunnen vaders of moeders maar ook broers, zussen, ooms, tantes, opa’s of oma’s zijn.

 

Sponsers

We zijn blij dat de techniekweek in deze vorm kan doorgaan omdat dit mede mogelijk gemaakt wordt door de ouderraad en door Shell Pernis.

 

Meer weten?

Aanvullende informatie leest u in de nieuwsbrief van april!