Nieuws

30 november 2017

Afscheid juf Neiske

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen uit groep 5, 6 en 7,

 
Middels deze mail wil ik u laten weten dat Neiske Quicken na haar verlof niet terug zal komen op de Plataan.

Neiske neemt met pijn in het hart afscheid van ons allen, omdat ze weer in Limburg gaat wonen. Wij zullen haar enorm gaan missen. Juf Inge de Groot zal de groep van Neiske gaan draaien, zij gaat vijf dagen werken. En heeft al een aantal maandagen meegedraaid om de leerlingen te leren kennen. 
Hiermee kwamen er twee vacatures open te staan. De dinsdag en woensdag in groep 7 en de donderdag en vrijdag in groep 6.
 
Met man en macht is er gezocht naar geschikte leerkrachten om op deze dagen de lessen in deze groepen te verzorgen. Tot op heden hebben wij nog geen geschikte sollicitanten kunnen aannemen. Dit proces blijft lopen.
 
Onze oplossing voor de groepen 6 en 7 is als volgt:
Groep 6: Marja Amsterdam (ma, di, woe, vrij), Daphne Mutter (30-11-2017), overige donderdagen Virginia Hendriks (oud collega Daphne).
Groep 7: Rene Heemskerk (ma, di, do, vrij), de woensdagen worden ingevuld door Marian Zom en Ester de Nijs.
 
Ik ben heel blij dat de leerkrachten van de groepen (Rene en Marja) zich een extra dag beschikbaar stellen. Dit zorgt voor rust en veiligheid in deze groepen. Ook ben ik blij met de extra inzet van Marian en Ester. 
Voor de groepen 6 en 7 lopen er sollicitaties. Hierin zijn wij nog niet ver genoeg om mededelingen te doen. Zodra wij hierover meer kunnen vertellen, zal ik dit naar de ouders in de betreffende groepen mailen.
 
Mocht u zelf leerkrachten in uw familie- of kennissenkring hebben en met ons mee willen denken, dan komen we graag in contact met deze leerkrachten. Daarnaast zal er vanuit de oudergeleding van de MR zal er een brandbrief gestuurd worden naar het bestuur.
 
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 

Met vriendelijke groet,

Daphne Mutter

Directeur OBS de Plataan

 

 

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig