Nieuws - pagina 3

Aftrap renovatie

Aftrap renovatie

13 juni 2017 - Vandaag werd het bouwbord onthuld door wethouder de Jonge, Etiënne Dijo en Nadine van Vugt.

De kinderen kregen vandaag vanwege de aftrap allemaal een ijsje van bouwbedrijf Meerbouw Rotterdam B.V.

Afscheid juf Daisy

Afscheid juf Daisy

10 juni 2017 - Lieve ouders en verzorgers,

 

De Plataan...

 

  • Mijn aller eerste school waar ik de kans heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen als gymjuf.
  • Een fantastische school, met super leuke kinderen en ouders.
  • Collega's die voor je klaar staan, een hecht team met veel kwaliteit.
  • 8 jaar met heel veel pieken en af en toe dalen.
  • Voor altijd in mijn hart!!

 

Na 8 jaar met heeeeel veeel plezier les te hebben gegeven op de Plataan is het tijd om afscheid te nemen en een nieuwe uitdaging aan te gaan op een andere Lekker Fit school. Ik ga lesgeven op COS de Wereld in Rotterdam Noord. Op de Plataan zal er vanaf volgend jaar een gym meester komen: Meester Martijn. Hij zal binnenkort langs komen om zichzelf voor te stellen.

 

Een nieuwe uitdaging:

Ook al ga ik alle kinderen en collega's heel erg missen denk ik dat het goed is voor mijn eigen ontwikkeling om af en toe te wisselen van school. Daarnaast denk ik dat het voor de kinderen ook heel leuk is om weer een andere meester te krijgen met weer nieuwe leuk ideeën.

 

Uiteraard kom ik nog wel een keer langs om het mooie nieuwe school gebouw te zien en om alle kinderen even gedag te zeggen. De laatste 4 weken ga ik in ieder geval nog heel erg genieten van deze mooie school!

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan kun je me altijd mailen.

 

Veel liefs,
Daisy

 

 
Geslaagde schoolmarkt

Geslaagde schoolmarkt

01 juni 2017 - Al was de opzet wat kleiner dan andere jaren, het was zeer geslaagd! De kinderen van groep 8 ( en natuurlijk de OR) hebben zich heel erg ingezet om er weer een leuke markt van te maken en de sfeer was weer als vanouds. Bedankt groep 8 en OR!

Voor het fotoalbum kunt u kijken bij foto's.

Start duurzame renovatie en uitbreiding van OBS De Plataan

25 mei 2017 -  

Binnenkort wordt gestart met de duurzame renovatie en uitbreiding van OBS De Plataan aan de Polluxstraat. Dit gebeurt omdat het huidige schoolgebouw gedateerd is. De renovatie moet zorgen voor een fijne leer- en leefomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen op het gebied van onderwijs. Na de renovatie moet het gebouw weer 20 jaar mee kunnen. 
Lees meer ›

Techniekbus

Techniekbus

22 mei 2017 - Vandaag en morgen staat in verband met de Techniekweken de techniekbus weer voor school.
Schoolmarkt

Schoolmarkt

02 mei 2017 - Op woensdagmiddag 31 mei a.s. organiseren wij weer een schoolmarkt. Dit jaar is het anders dan voorgaande jaren en ligt de organisatie grotendeels in handen van de leerlingen!

 
Lees meer ›

Edith Matser heeft per 7 maart 2017 haar werkzaamheden bij ons op school beëindigd

07 maart 2017 - 

In overleg met onze MR is gisterenavond het besluit genomen dat Edith per 7 maart 2017 haar werkzaamheden bij ons op school beëindigd.Vanochtend is het voltallige team geïnformeerd over dit besluit.

De reden van dit besluit heeft te maken met persoonlijke afwegingen die Edith heeft gemaakt. Zo is zij tot de conclusie gekomen dat de school in deze fase van ontwikkeling een andere directeur nodig heeft. Die conclusie wordt gedeeld door zowel onze MR als het schoolbestuur.

 

Vanaf vandaag is Dhr. Gerard Dijkman voor onbepaalde tijd interim-directeur op onze school.

Gerard zal zich nog via de nieuwsbrief van de school aan u voorstellen. Ook zal intern worden afgewogen hoe en wanneer de kennismaking met Gerard kan worden georganiseerd. U wordt daar nog over geïnformeerd.

 

Voor de volledige brief kunt u hier klikken.

 

 

 

1 2 3