Actueel

Nieuws

Preview foto
Opening school
24 aug 2017 - Vandaag was de opening van ons gerenoveerde schoolgebouw. Eerst werden de ouders en kinderen toegesproken door Gerard Dijkman (interim-directeur) en Daphne Dudink- Mutter (nieuwe directeur). Daarna door Hans Lesterhuis (bovenschools directeur) en Jan Anker (directeur Meerbouw). De kinderen sprongen daarna het nieuwe schooljaar in. Natuurlijk was het een drukte van jewelste. Na het schooljaar in springen werd de gerenoveerde school samen met ouders bekeken.

Dinsdag 22 augustus starten niet haalbaar
18 aug 2017 - Beste ouders/verzorgers,

 

We hopen dat jullie een fijne zomervakantie gehad hebben. Vanmorgen hebben wij als team de school mogen bekijken. Wat een werk is er verzet. Men heeft keihard gewerkt, zelfs in de weekenden. Ook aankomend weekend wordt het werk voortgezet om de school maandag op te leveren. Het is fantastisch geworden, wat een verschil.

Zoals u in de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie heeft kunnen lezen, was het streven om dinsdag de leerlingen te kunnen ontvangen. Dit is niet haalbaar gebleken gezien, de inrichting, het uitpakwerk en lesvoorbereidingen op dinsdag nog niet gereed zijn. In goed overleg met elkaar en de bovenschoolsdirecteur hebben we besloten om donderdag 24 augustus 2017 te starten met de lessen. Opvang van de kinderen is voor dinsdag en woensdag niet mogelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Op donderdag 24 augustus 2017 willen we de school feestelijk openen. We hopen dat u aanwezig bent bij dit heugelijk moment. Na de opening op het plein heeft u de mogelijkheid om uw kind naar de klas te brengen en de school te bewonderen. Om 9.15 uur starten de lessen en starten wij het schooljaar 2017-2018. We hopen op een mooie samenwerking.

 

Met vriendelijke groet,

 

Daphne en het team van de Plataan


Preview foto
Vordering in de verbouwing
15 aug 2017 -
Verschillende collega's zijn op school wezen kijken en er is door alle mensen daar ontzettend veel werk verzet met heel veel inzet en energie. De afgelopen weken is er zelfs in de weekenden doorgewerkt. Petje af voor iedereen!!
 
Het resultaat is er dan ook naar. Maar ...........
 
Dat het een megaklus zou worden was van te voren bekend en dat het van  alle betrokkenen het uiterste zou vergen om op tijd klaar te zijn was, gezien de grootte van het project, ook te verwachten.
 
Donderdag a.s. gaan alle leerkrachten kijken hoe de zaken ervoor staan. Wat we eventueel al kunnen inruimen. De bovenverdieping is bijna klaar maar aan de benedenverdieping moet nog aardig wat gebeuren. Even afwachten dus of alles op tijd klaar komt.

Preview foto
Eerste paal geslagen!
04 jul 2017 - Ze zijn begonnen! U zult het vast wel gezien hebben, al die drukte rondom school. De eerste paal is geslagen en daarmee is de renovatie gestart. Zelf zijn we druk bezig met inpakken en opruimen. Donderdag 6 juli staan om 7.00 uur de verhuizers er om alles weg te brengen. Naar wij hopen zal alles klaar zijn tegen de tijd dat wij weer moeten beginnen.
Lees meer ›